Kies de uitsnijding van jouw sticker.

 

Individuele kleine stickers uitgesneden naar grootte en vorm. Geprint in full colour op wit outdoor vinyl in acht kleuren. Selecteer het formaat, materiaal, de hoeveelheid en upload uw afbeelding om te starten met uw ontwerp. Wij sturen u een digitale proefdruk van uw ontwerp. Zodra deze is goedgekeurd, printen en verzenden wij binnen 1-2 werkdagen. U krijgt van ons kwalitatieve stickers waar u zeker tevreden kan over zijn.

VINYLSTICKER

Rond uitgesneden

VINYLSTICKER

Vierkantig uitgesneden

VINYLSTICKER

Rechthoekig uitgesneden

VINYLSTICKER

Ovaal uitgesneden

VINYLSTICKER

Contour uitgesneden

Onze stickers en het productieproces

Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel, en om dat te bereiken moeten we ervoor zorgen dat uw stickers er precies zo uitzien als u verwacht.

Wij lamineren altijd

Niemand houdt van een dunne vervagende sticker. Wij printen onze stickers met premium solvent inkt op kwaliteit dik vinyl en vervolgens lamineren we het ! Concurrenten zullen deze tijdrovende stap van het lamineren en het gebruik van kwaliteitsvinyl overslaan. Wij geloven dat als je iets doet doe het dan goed 🙂. Ons motto is niet voor niets “Kwaliteit op de eerste plaats”

Water Bestendig

De regen schrikt ons niet af – deze stickers zijn waterbestendig. Wees ook niet bang om je waterfles in de vaatwasser te doen. Onze stickers zullen het zeker uithouden.

Eco-vriendelijk

Wij maximaliseren de ruimte die in het snijproces wordt gebruikt om de kleinst mogelijke hoeveelheid afval te produceren. Wij zijn trots op het recycleren van al het afval dat mogelijk is.

Proefdruk

We willen dat u uw stickers mooi vindt. Daarom sturen we digitale proefdrukken – we willen er zeker van zijn dat u uw ontwerp heeft goedgekeurd voordat we gaan drukken. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Zodra u de digitale proefdruk die we u sturen heeft goedgekeurd, starten we met het drukken, snijden en verzenden binnen 1-2 werkdagen. Wij doen er alles aan om u uw stickers zo snel mogelijk te bezorgen.

Stickers tot 140cm X 140cm

Grote prints zijn geen probleem ! Wij kunnen ook grootformaat stickers printen. De kwaliteit en resolutie op dit formaat is niet anders dan een kleine sticker – houd er echter rekening mee dat de kwaliteit van de sticker afhangt van de kwaliteit van het bestand dat u naar ons stuurt.