Raamstickers full color

 

Raamstickers gedrukt in full color, haarscherpe kleuren op polymeer kwaliteitsvinyl. Gedrukt met solvent inkt op een witte of transparante vinyl, UV en waterbestendig. Ook verkrijgbaar in One Way Vision (vinyl met geperforeerde gaatjes). Upload uw afbeelding en geef de gewenste afmeting, wij doen de rest.   

 

 

RAAMSTICKER

op WITTE vinyl gedrukt

RAAMSTICKER

op Transparante vinyl gedrukt

RAAMSTICKER

One Way Vision

Raamstickers plaatsing

Uitleg plaatsing raamstickers Raamstickers-plaatsing

Onze raamstickers en het productieproces

Klanttevredenheid is ons belangrijkste doel, en om dat te bereiken moeten we ervoor zorgen dat uw stickers er precies zo uitzien als u verwacht.

Water Bestendig

De regen schrikt ons niet af – deze raamstickers zijn waterbestendig. Onze stickers zullen het zeker uithouden.

Eco-vriendelijk

Wij maximaliseren de ruimte die in het snijproces wordt gebruikt om de kleinst mogelijke hoeveelheid afval te produceren. Wij zijn trots op het recycleren van al het afval dat mogelijk is.

Proefdruk

We willen dat u uw raamsticker mooi vindt. Daarom sturen we een digitale proefdruk – we willen er zeker van zijn dat u uw ontwerp heeft goedgekeurd voordat we gaan drukken. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Verzending binnen 3 – 4 werkdagen

Zodra u de digitale proefdruk die we u sturen heeft goedgekeurd, starten we met het drukken, snijden en verzenden binnen 3-4 werkdagen. Wij doen er alles aan om u uw raamstickers zo snel mogelijk te bezorgen.

Raamstickers tot 140cm X 10000cm

Grote prints zijn geen probleem ! Wij kunnen ook grootformaat stickers printen. De kwaliteit en resolutie op dit formaat is niet anders dan een kleine sticker – houd er echter rekening mee dat de kwaliteit van de sticker afhangt van de kwaliteit van het bestand dat u naar ons stuurt.